Rådgivning till vem?

FREJA Kapital arbetar med rådgivning till
privatpersoner och företagare.

 FREJA Kapital har ett riktigt bra värdepappersbolag i ryggen som gör att vi har möjlighet att erbjuda detta redan från mindre belopp, du behöver inte vara miljonär för att vara kund. 

FREJA Kapital är specialiserad på att göra bra investeringsplaner som med fördel kombineras med månadssparande för bästa långsiktiga effekt.

Det viktigaste i vår affärsrelation är det gemensamma målet! 

Kapitalförvaltning

Att spara är enkelt.
Att spara med rätt tillväxt 
är svårare. 

  • Vi erbjuder ett varierat utbud av förvaltningstjänster och finansiella investeringslösningar. 
  • Vi gör det enklare att spara klokt och med tillväxt. 
  • Vi uppdaterar oss, utvärderar kontinuerligt marknadens leverantörer och produkter för att hitta högkvalitativa placeringsalternativ som gärna får ha en etisk och hållbar syn på företagandet till rimliga avgifter.
  • Vi arbetar långsiktigt med kapitalförvaltning och det är viktigt för oss som effektiv partner att även du som kund ser långsiktigt på ditt investerade kapital.Vet du att:

Om du sparar till dig själv eller t.ex. i ett barnsparande
med lägre risk så kan du öka avkastningen avsevärt jämfört med ett konto/"madrassen". Se vad som händer om du får en nettoavkastning
på 4 % per år på ett sparande om 1 500 kr/månad i 15 år.

1500 per mn 15 r 4proc375000krJPG

Slutvärdet blir 375 000 kr, 105 000 kr mer
än om du haft pengarna "kvar i madrassen".

Att spara pengar kanske inte är så svårt, men att spara pengar som ger bra avkastning till rätt risk kan vara lite klurigare. 

Att ha koll på börsens upp och nergång och vilka fonder eller alternativa placeringar som är bra, kräver både kunskap och tid. 

Håller du med om detta då kan det vara ett smidigt alternativ att kontakta Fredrik Jakobsson som skräddarsyr en lösning som passar precis för dig eller för ditt företag. 

 

FREJA Kapital är anknutet ombud till Garantum Partner AB som är ansluten till Swedsec Licensiering AB